Як керувати налаштуваннями доступу в Enforcium
Налаштування доступу в Enforcium дають змогу керувати користувачами робочого простору та призначати кожному члену команди відповідну роль доступу. У розділі Settings → Access можна переглядати користувачів, їхні email-адреси та департаменти, призначати ролі, шукати в списку користувачів і за потреби видаляти користувачів.
Доступом можна керувати з одного центрального представлення.
Перегляд користувачів і їхнього доступу
Розділ Users містить людей, які мають доступ до вашого робочого простору Enforcium.
Для кожного користувача таблиця містить кілька даних:
- User показує ім’я людини та інформацію про її позицію.
- Email показує email-адресу, пов’язану з акаунтом.
- Department показує департамент, призначений користувачу, якщо він є.
- Access role показує роль, яку зараз призначено користувачу.
Таблиця також містить елементи керування для зміни ролі доступу користувача та видалення користувача з робочого простору.
Пошук користувача
Якщо в робочому просторі багато користувачів, скористайтеся полем Search у правому верхньому куті розділу Users.
Введіть ім’я користувача або іншу відповідну інформацію, щоб знайти акаунт у списку.
Призначення ролі доступу
Стовпець Access role показує рівень прав, призначений кожному користувачу.
Для користувачів, чию роль можна змінити, виберіть поле ролі, щоб відкрити доступні варіанти. Меню містить:
- Company Administrator
- People Manager
- Department Administrator
- Member
Виберіть роль, яка відповідає обов’язкам користувача в робочому просторі.
Кожна роль відповідає різному рівню відповідальності в робочому просторі. Роль має відображати обов’язки користувача та доступ, потрібний йому для роботи.
Власник робочого простору
У налаштуваннях Access власник робочого простору позначений як Owner.
Роль Owner має інший статус, ніж ролі доступу, які можна вибрати. Інтерфейс показує, що роль власника робочого простору не можна змінити в цьому меню.
Видалення користувача
У кожному рядку користувача праворуч є іконка видалення.
Виберіть її, якщо користувача потрібно видалити з робочого простору. Якщо з’явиться крок підтвердження, перегляньте його, перш ніж завершити дію.